Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen

BEDRIJFSINFO

Joost van der Westen

Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen is een begrip in Prinsenbeek, Breda. Het bedrijf is opgestart in 1987 onder de naam Autobedrijf Ad van der Westen. Joost is in dienst gekomen in 1995 en heeft de kneepjes van het vak van zijn vader geleerd. Na 18 jaar heeft Joost op 1 januari 2013 het bedrijf van zijn vader overgenomen.

In de tussentijd is Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen uitgegroeid tot een specialist op het gebied van onderhoud van auto's en worden wekelijks tientallen reparaties uitgevoerd op alle merken en types. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina onderhoud en reparatie en storingsdiagnose.

Joost van der Westen

Naast onderhoud is het bedrijf gespecialiseerd op het gebied van auto banden en kan Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen door inkoop rechtstreeks bij de importeur alle merken banden aanbieden tegen scherpe prijzen. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina Bandenservice

U kunt ook voor nieuwe en gebruikte auto's terecht bij Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen. We geven u onafhankelijk advies over de aanschaf van een auto. Neem eens een kijkje bij onze aangeboden occasions

Tevens heeft Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen haar dienstverlening uitgebreid met een automaatservice. Het bedrijf biedt u de mogelijkheid om uw automaat grondig te laten schoonmaken. We reinigen en spoelen uw automaat om daarna volledig de olie te verversen. Uw automaat is op deze manier grondig gereinigd. Heeft u meer interesse in deze dienstverlening, kijk dan eens op onze pagina automaatservice.

Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen biedt u een totaalplaatje aan diensten waardoor u veilig en met vertrouwen de weg op kunt. Hieronder is samengevat welke diensten we aan u leveren:

Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen - Bedrijfsinfo
Ga naar boven