Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen

BANDENSERVICE

Banden service (wielen / velgen)

Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen is expert op het gebied van wielen (velgen) en banden. We bieden dan ook een uitgebreide service op het gebied van wielen (velgen) en banden, waaronder bandenwissel, verkoop van alle merken banden, lichtmetalen wielen en stalen velgen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw zomer- en/of winterbanden op te slaan wanneer u deze niet gebruikt.

Naast bovenstaande service voeren we ook service uit in de vorm van uitlijnen en balanceren. Vaak is er onduidelijkheid in het verschil tussen uitlijnen en balanceren. Hieronder hebben we voor u duidelijk beschreven wat de verschillen zijn.

Uitlijnen

Bij het uitlijnen van de auto wordt gecontroleerd of de ophanging waar de wielen aan bevestigd zitten in de juiste stand staan. In deze ophanging zitten verstelpunten om de ophanging met speciale apparatuur en de juiste afstelgegevens (per auto verschillend) in de optimale positie te plaatsen. Deze positie wordt vanaf verschillende richtingen bijgesteld. Deze afstellingen tesamen moeten er voor zorgen dat de wielen op de juiste manier onder de auto staan. Auto´s worden uitgelijnd als bijvoorbeeld de banden verkeerd afslijten, de auto scheef trekt, of dat er na een aanrijding onderdelen van de ophanging beschadigd of vervangen zijn.

Balanceren

Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen - Balanceren

Het balanceren van de wielen is enkel het in balans brengen van de velg en band. Dit wordt altijd gedaan na het monteren van nieuwe banden. Uitbalanceren gebeurd op een apparaat waarbij het wiel op toeren wordt gebracht en men kan zien waar de onbalans zit. Deze haalt men weg door lood op de velg te plaatsen waardoor de velg en band bij elk toerental in balans blijft. Zo heb je het balanceer apparaat waar het wiel van de auto op vastgezet wordt maar zo heb je ook wiel balanceer apparaten die de wielen op de auto balanceren.

Aanbieding Zomerbanden

Maat Prijs
155/70/13 € 43,00
155/65/14 € 49,00
175/65/14 € 53,00
195/65/15 € 65,00
225/45/17 € 84,00
225/40/18 € 93,00

Opslag zomer- en/of winterbanden mogelijk.

Prijzen incl. BTW, montage, balanceren, ventiel en verwijderingsbijdrage.
Wanneer uw bandenmaat niet aanwezig is in bovenstaande tabel, dan zorgen wij voor een aanbieding voor uw bandenmaat. Let op: Ben er snel bij, deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt

Maak vandaag nog een afspraak met Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen

Ga naar boven