Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen

REMMENSERVICE

Uw remmen zijn van wezenlijk belang voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren.

Remmen service - Remschijf

Goed onderhouden remmen verkorten uw remweg aanzienlijk en dat is wel zo veilig! Bij elke onderhoudsbeurt controleert Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen uw remmen en de remvloeistof. Bosch biedt een compleet remmen programma: van losse componenten tot complete remsystemen die bestaan uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen. Alle onderdelen zijn dus precies op elkaar afgestemd. Het is vanzelfsprekend dat Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen alleen maar gebruik maakt van originele, kwalitatieve Bosch-onderdelen.

Denk aan uw remvloeistof

Remvloeistof is belangrijk, omdat dit de kracht overbrengt van het rempedaal naar de remmen. Als de remvloeistof te oud, of vervuild is door vocht, dan kan de remwerking afnemen met wel 90%! Hierdoor zal de auto in het slechtste geval vrijwel niet meer remmen. Het tijdig vervangen van remvloeistof is dus absoluut noodzakelijk. Bij elke onderhoudsbeurt worden uw remmen en de remvloeistof gecontroleerd.

Maak vandaag nog een afspraak met Autobedrijf / Bandenservice Joost van der Westen

Ga naar boven